top of page

Víte, jak mocná je vaše VÍRA?

Věříte, že si zasloužíte to nejlepší a nejkrásnější, co vám život nabízí?


Víra má velkou moc. Je v ní ukryta síla, která umí pohnout světem. A je jedním z nejdůležitějších prvků při naší cestě za lepším životem (pokud si myslíme, že je nutné něco změnit nebo jsme nešťastní).


Bez víry totiž vše ztrácí smysl. Zahalí nás strach, pocit, že vše je náhoda, nezvratný osud nebo karma. A nebo jen uvěříme tomu, že si nezasloužíme nic lepšího. I taková víra je mocná a tvoří náš život.


Proto tolik lidí selhává, odvrací se nebo přestane - přestanou důvěřovat, nebo důvěru v sebe vymění za důvěru v někoho jiného (něco jiného). Život, kdy věříme v sebe a v to, že si zasloužíme jen to nejlepší, nás totiž vede cestou, která není úplně snadná.


Necháte-li ve svém srdci vykvést víru v sebe a ve své štěstí, začne se zhmotňovat zcela nový život. Vaše víra bude ve všem, co děláte a dotkne se každého, koho potkáte. Začnou se rozplývat nánosy iluze, které postupně sbíráme - ať už vědomě nebo nevědomky - a které nás deformují, uspávají a obalují do pocitu strachu, temna a beznaděje.

Jakmile vykročíte do života obklopeni svou vnitřní vírou, získáte nadhled. Naučíte se postupně nechat některé situace plynout mimo vaši kontrolu. A je velmi těžké nemít kontrolu :). Pomůže to však, aby se nánosy iluzí, se kterými jste se ztotožnili, mohly odlupovat jako vrstvy cibule... Může to bolet, můžete propadat smutku, ale i to je o víře (důvěře ve vyšší řád). A jako bonus (odměnu) získáte nadhled a naučíte se postupně rozlišit, co nechat plynout a čemu dávat pozornost.


Jakmile dovolíte, aby vaším srdcem prostoupila víra, že si zasloužíte jen to nejlepší, začne se ve vás odehrávat transformace. Začnete více zářit. Začnete intenzivněji vnímat chutě a vůně života a smysl, proč tu jste.


Uvědomíte si, že vše se děje pro vaše dobro. Zmizí zlo. A i když to lidé kolem vás možná nebudou chápat, ve vás vznikne prostor pro klid, soucit a lásku. Váš život se změní. Budete šťastní.


Začátky jsou sice těžké a tato cesta není snadná, ale proto se tato cesta plá změn nazývá "transformace" a ne "procházka parkem". Ale každý do toho bodu jednou dojde a udělá první krok... A pak další a další... Je jedno, jak rychle jdete. Každý máme své tempo. A pak, jednou, nastane okamžik, kdy se ohlédnete a na všechny překážky a úskalí se podíváte jako na požehnání a způsob výcviku - jak být silnější, zdravější, šťastnější, a jak prožívat a vyzařovat lásku (tu bezpodmínečnou a vesmírnou) každou svoji buňkou.


Pokud se teď bojíte změn (ale cítíte, že nějakou změnu potřebujete), pokud si nevěříte, lpíte na partnerovi nebo práci... začněte pomalu. Čtěte, meditujte, přemýšlejte, odpočívejte a hlavně - mějte nějaký čas jen sami pro sebe. Je to velmi důležité pro nastartování změn ve vašem životě.


Hýčkejte se, mluvte sami k sobě

a pěstujte víru v sebe a v to,

že si zasloužíte jen to NEJHEZČÍ :).



Ve chvílích krize (pochyb) odřízněte na nějaký čas ruch okolního světa. Vypněte televizi, telefon, sociální sítě, odložte noviny... Buďte jen se svými myšlenkami, které pak postupně začnou utichat... Po chvíli v tom tichu uslyšíte hlas - láskyplný a moudrý - hlas srdce. Díky němu přestanete mít strach a začnete cítit větší jistotu v tom, co děláte, a jaké změny byste měli udělat.


Pak budete mít sílu se vzpřímit a udělat první (nebo další) významný krok pro šťastný život.


K tomu všemu je ale důležitá víra - víra věřit, že si zasloužíte jen to nejlepší ♥.



Přeji nám všem krásný a šťastný život.

S láskou, Aleera


---

Téma pochyb i víry, a toho, co nám brání žít spokojený a šťastný život, jsem prozatím zpracovala do dvou samostatných průvodců - Alchymie ženské energie nebo Energie peněz. Oba tyto průvodci obsahují klíče, jak pochopit sami sebe. Jeden z pozice ženské energie, druhý z pohledu hojnosti. Oba průvodce naleznete zde: www.aleera.eu/rozcestnik .



zdroj fotografie: pixabay.com

bottom of page