top of page

Vítá vás NICOTA

Vyhoření nebo krize středního věku? Je jedno jak to nazvete, důležité je jen to, jak to řešíte. Protože obojí znamená, že z nějakého důvodu, neposloucháte hlas své duše.


Když dojdeme do bodu, kdy máme pocit, že nás pohlcuje naprostá prázdnota, která nás trhá zevnitř na milion kousků, je to vlastně volání o pomoc. Volá naše duše. Volá, protože ji neposloucháme...


Naše duše je velmi moudrá a přišla si na tento svět - a skrze tento život - pro nějaké zkušenosti. Nevíme, jaké jsou. Můžeme se domnívat, nechat si vyložit karty, nebo si zpracovat horoskop..., ale dokud se sami sobě plně neodevzdáme, tak jakýkoliv výklad budeme buď odmítat nebo se k němu zbožně upneme. V obou případech ale opomeneme dělat kroky, které nás dovedou jinam. Pryč z nicoty, kterou právě teď prožíváme.


I když se to nezdá, tak tento stav je velmi požehnaný a léčivý. Nutí nás odhodit všechny myšlenky a naplno vnímat své pocity. Pocit je totiž jazykem duše. Když je ale tento jazyk interpretován myslí, dochází k omylům, jako když si hrajeme na tichou poštu. Naše mysl to nemyslí zle, ale slyší jen to, co jí dává smysl (čemu věří). A když svým pocitům nerozumíme, hledáme pomoc zvenku. Na tom sice není nic špatného, ale je pouze škoda, že různé vnější pomoci nám nepomáhají "jak pochopit, co nám říká naše duše", ale rovnou nám tlumočí, co si myslí, že naše duše říká. Jsou určitě lidé, kteří se na tyto hlasy dovedou napojit, ale v rozpuku dnešního světa, kde si skoro každý přeje mít nějaký výjimečný dar (aby si dodal vlastní sebehodnotu), se ztrácí, kdo nám může doopravdy pomoci.


Navíc, i když takového člověka poznáte, je zde riziko, že se na něm stanete závislým... A vaše nekonečné "poraď mi", "vysvětli mi, proč.." daného člověka vyčerpá a uzavře se před vámi.


Lidé s darem se totiž nesnaží zachraňovat, ale pomáhat. V tom je obrovský rozdíl...


Když se tedy vrátím zpět k našim pocitům, pak je důležité se pomalu učit, co nám naše pocity říkají a věřit tomu, co cítíme. Nenechat si namluvit, že je to jinak. Potřebujete sami sobě uvěřit.


Jakmile ve vás uvěří mysl,

začne sama bortit limity, které ve své mysli máte.


A zborcený limit je jako výbuch a likvidace pochyb a negativních myšlenek.


Když ale začnete od konce - začnete sami sebe přesvědčovat, že je to jinak, než jak si myslíte - je to jako byste si stříleli dokola vlastní góly. Vůbec si nepomůžete. Jen se ještě víc vyčerpáte...


Proto na sebe buďte nejprve laskaví. Naslouchejte svým pocitům. Nevěřte myšlenkám (ale sledujte je). A sami sebe se zeptejte - proč se tak cítím? Co cítím, že potřebuji změnit?


Tu odpověď v sobě máte. Jen ji nechcete slyšet. Dovolte si proto naslouchat a přiznat si, jak se cítíte.


Dokud budete sami sebe popírat a ignorovat své pocity, bude vás pohlcovat nicota (pocit prázdnoty). A vy pak budete řešit vyhoření nebo krizi středního věku. To, co vám ale chybí nenajdete, dokud se nezaposloucháte do hlasu svého srdce. Protože to, co vám chybí, není venku, ale uvnitř vašeho srdce. Které je nemocné pouze tehdy, když v něm zhasíná vaše láska k vám...


S láskou,

Aleera


---

Pro pochopení toho, kam se vytratila naše láska, jsem vypracovala průvodce "Alchymie ženské energie". Je pro ženy, protože je poskládaná z mých zkušeností a mého pohledu na život z pozice ženy. Energie ženy je totiž jiná než mužská. A o tom, v čem jsou tyto rozdíly, jak svou energii pochopit, a jak si vyléčit své sebevědomí a objevit lásku k sobě, je právě tento průvodce. Informace o něm naleznete kliknutím na odkaz: www.aleera.eu/alchymie .

Pokud vás téma ženské energie neoslovuje, ale cítíte, že nejste v životě šťastní, tak jako druhého průvodce jsem vypracovala téma, které se dotýká hojnosti. Je o nastavení našeho vztahu s penězi, a i když se to na první pohled nezdá, pak i toto nastavení odhaluje, kde sami sebe blokujeme, a kde si nevěříme. Bližší informace o tomto průvodci naleznete na: www.aleera.eu/penize .

A pro případ, že cítíte, že byste rádi osobnější pomoc a máte v sobě hodně otázek, které byste rádi objasnili a nevíte jak - nabízím možnost konzultace. Bližší informace naleznete kliknutím na odkaz: www.aleera.eu/konzultace .


bottom of page